Daily Archives: 1 November 2013

Aku Seneng Ono Sumur Resapan. Tapi Nggawene Rodo Cepet Sithik yo, Pak!

Koyo ngene kahanane dalanan ning kutha Jakarta nek wis bar udan. Opo maneh dina Jumat sore. Wis ora usah sambat nak meh lelungan karo nitih sepeda motor utowo mobil lan taksi. Mesthi macete. Mesthi strese. Mesthi mangkele. Soko pirang dino … Continue reading

Posted in environment | Tagged , , | 1 Comment