Menang Endi: Reino Barack apa Bocah Ngapak?

Isuk isuk ning kantor wis pada gremang gremeng. Opo maneh kanca-kanca kerja sing ibu-ibu kuwi. Ana loro sing durung ibu-ibu tapi ya kelakuane dadine kaya ibu-ibu. Sithik sithik ngomongno artis. Dina iki korbane pasangan anyar Syahrini lan Reino Barack. Amarga ora tau nonton tivi opo meneh maca berita gosip ning Line Indonesia utawa tabloid Bintang,…